Köpvillkor

 

Ångerrätt och retur

Köparen har 14 dagar på sig att ångra sitt köp genom att meddela det till säljaren enligt distans- och hemförsäljningslagen. Ångerrätten gäller från dagen köparen tar emot varan. Köparen har rätt att undersöka varan men den måste vara i väsentligen oförändrat skick för att köparen ska kunna ångra köpet. Köparen ska skicka tillbaka varan till säljaren och köparen ska betala kostnaderna för returfrakten.

 

Frakt

Vi skickar allt över 500 kronor fraktfritt inom Sverige. Allt under 500 kronor, tillkommer 79 kronor för frakt och expeditionsavgift.

 

Leverans

Leveranstiden är normalt 3-10 arbetsdagar. Vi använder oss av Schenker som fraktbolag, i vissa fall även posten. Skulle leveranstiden vara längre på någon vara så meddelar vi dig om detta. Vi ansvarar för varan till dess att du hämtat ut den, kontrollera alltid varan vid utlämning för ev transportskador. Hämta ej ut skadat gods.

 

Betalning

Betalning sker mot faktura på 15 dagar netto för privatpersoner och 30 dagar netto för företag. Fakturan kommer separat med posten och ligger inte med i paketet med varor. Vid utebliven betalning skickas en betalnings-påminnelse med en påminnelse avgift på 45 kr samt dröjsmålsränta på 18%.

 

Garanti

Garanti på varan lämnas av respektive tillverkare och gäller funktionsfel. Vi hjälper givetvis till med detta. Garantin gäller inte vid t ex felinstallationer, onormal användning eller handhavande fel. För att garantin skall gälla krävs att ev. el installationer och el arbeten utförts av behörig elektriker.

 

Beställning

Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande polisanmäls.